Driesen ontstond in 1936, toen nog als carrosseriebedrijf, maar na verloop van tijd verschoven de activiteiten in de richting van de bouw. Het carrosseriewerk, dat toen nog veel houtschrijnwerk inhield, lag aan de basis van de blijvende interesse binnen het bedrijf voor schrijnwerk en interieurbouw. Terwijl onze metsers en bekisters zich toeleggen op de ruwbouw van onze projecten, schakelen wij voor de afwerking onze eigen afdeling interieurbouw in, die bediend wordt vanuit de schrijnwerkerij op onze bedrijfsterreinen en die versterkt wordt door een kleine ploeg sanitair & cv.

Alle andere werken worden door ons, als algemene aannemer, gecoördineerd. De combinatie van enerzijds eigen vakkennis en anderzijds een lange ervaring met het inschakelen en coördineren van een breed spectrum van professionals uit de bouwwereld, leidde tot de succesvolle realisatie van een grote diversiteit van projecten in Limburg, maar ook buiten de provinciegrenzen. Het gaat hier met name om appartementen, serviceflats, rusthuizen, sport- en evenementenhallen, scholen, culturele centra, bedrijfsgebouwen, banken, enzovoort.

Klik hier voor enkele voorbeelden van projecten die Driesen nv de laatste jaren gerealiseerd heeft. Sinds 2012 ligt de leiding van het bedrijf in handen van Paul Driesen en Marc Thonissen. De familiale traditie die Driesen steeds gekenmerkt heeft wordt doorgetrokken en begeleidt het proces van organische groei waarbij het bedrijf steeds grotere en uitdagendere projecten kan waarmaken.

In 2014 bereikte Alg. Onderneming Driesen nv de hoogste categorie van erkenning voor bouwbedrijven namelijk : categorie D klasse 8. Een erkenning die ons op de bouwmarkt meer mogelijkheden zal bieden en de continuďteit van ons bedrijf ten goede zal komen.

 

Registratie en erkenningen:

Algemene Onderneming Driesen nv is geregistreerd onder het nummer 10.11.13

Algemene Onderneming Driesen nv beschikt over de volgende erkenningen :

Klasse 8, Categorie D – Ondercategorie D1
Klasse 7, Categorie D – Ondercategorie D5
Klasse 6, Ondercategorie D20
Klasse 5, Categorieën E – G – Ondercategorie D4
Klasse 4, Ondercategorieën D8 – D10 – D11 – D16 – D17 – F2 – P1
Klasse 3, Ondercategorie D18
Klasse 2, Ondercategorieën P2 – P3 – S1
Klasse 1, Ondercategorieën D6 – D12 – D24

Team:

Paul Driesen (BVBA MAPID)
Marc Thonissen
(BVBA Dries & Co)
Gedelegeerd Bestuurder
Gedelegeerd Bestuurder

Ons volledige team van medewerkers staat dagelijks tot uw dienst

 

webdesign by [ imaxx ] - © 2010